13 juni 2023

Zaterdag 17 juni Dag van de Bouw | Kom je langs?

De bouw maakt het! Op zaterdag 17 juni laat Dura Vermeer graag zien dat Dura Vermeer de werkwijze op de bouwlocaties duurzamer, veiliger en innovatiever maakt. Wees welkom om kennis te maken met de technieken tijdens de Dag van de Bouw.

Zaterdag 17 juni Dag van de Bouw | Kom je langs?

Kom langs op zaterdag 17 juni

Wees welkom tussen 10.00 - 14.00 uur

In de sfeer van de tuinderscultuur creëert Dura Vermeer Bouw Midden West in De Fruitmeester vier bijzondere, bij elkaar passende buurten met een dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Pluktuin en De Kassen. In de vier buurtjes wordt een diverse mix van woningen gerealiseerd: vrijstaande woningen, rijwoningen, kleine en grote appartementen én twee-onder-één-kap-woningen, waarvan acht volledig in hout. De bouw van De Fruitmeester is in september 2022 gestart en wij verwachten de eerste woningen in het vierde kwartaal van dit jaar op te kunnen leveren.

Tijdens de Dag van de Bouw kun je op het bouwterrein van twee van de buurtjes kijken hoe de bouw van de woningen vordert. Natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee en limonade! Daarnaast kun je aansluiten bij één van de rondleidingen die wordt gegeven over het bouwterrein waar de houten woningen zich bevinden. Deze rondleidingen starten om 10:30, 11:30, 12:30 en 13:30 uur. Per korte rondleiding is er plek voor maximaal 15 personen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent! 

Anke van Dijk, projectleider bij Dura Vermeer Bouw Midden West: “Er valt bij ons een hoop te zien en mee te maken op zaterdag 17 juni. Van dichtbij kun je nu zien wat er allemaal op de bouwplaats gebeurt. Ik nodig iedereen uit om de wereld achter de bouwhekken te komen ontdekken. We beantwoorden graag alle vragen die mensen hebben. Het wordt een leuke dag voor jong en oud.”