Duurzaam wonen

Wil jij genieten van al het comfort van een nieuwbouwwoning én dit duurzaam doen? Dat kan in De Fruitmeester. Alle woningen worden volledig duurzaam gebouwd. Lees hieronder meer.

Voordelen

Duurzaam

Gasloos en energiezuinig

Comfortabel

Gelijkmatig klimaat met vloerverwarming en -koeling

Extra ruimte

Door vloerverwarming en -koeling zijn radiatoren in huis niet langer nodig

Energie

Een lage energierekening

Energieneutraal wonen

De woningen in De Fruitmeester zijn energiezuinig. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, duurzaam glas, een douche-wtw en balansventilatie. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op om te verwarmen en ventileren. Hierdoor heb je alleen nog een energierekening voor het huishoudelijk energieverbruik zoals de wasmachine, koelkast en televisie.

Energieneutraal wonen

Energiesysteem

De woningen in De Fruitmeester zijn gasloos en energiezuinig. Wij gebruiken een bodemwarmtepomp die warmte en koude uit de bodem onder de woning onttrekt. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de vloerverwarming en -koeling door heel het huis op de juiste temperatuur wordt gebracht. Ook het tapwater wordt middels de warmtepomp verwarmd. Dit uitgekiende klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, dag in dag uit. De bodemwarmtepomp kiest geheel automatisch voor verwarmen of koelen. Dit is afhankelijk van de gewenste temperatuur in huis.

Energiesysteem

Toelichting warmtepomp