Welk woningtype is jouw favoriet?

Nieuwbouwwoningen met karakter, in een groene omgeving met rust en ruimte, en met tuinen en kassen waar je zelf groente, fruit en kruiden kweekt. Je vindt ze straks in De Fruitmeester, tussen de duinen en de westrand van Beverwijk. Ontdek dit vernieuwende woonconcept, dat helemaal eigentijds is en flirt met de historische tuinderscultuur van de streek. Enthousiast?

21 appartementen in de Pluktuin

In het hart van de wijk ligt het buurtje De Pluktuin. Aan de entree van dit erf met twee hoogwaardige appartementengebouwen, komt een moestuin en bloementuin waar je je eigen fruit, groente en kruiden kweekt. Hier ontmoet je je buren en leg je de basis voor een gezondere manier van leven. Met prachtig uitzicht op de centrale waterpartij is het hier heerlijk ontspannen wonen. De twee energieneutrale appartementengebouwen tellen samen 21 appartementen, volledig geïnspireerd op de tuinderscultuur.

21 appartementen in de Pluktuin
2225,1 Dura Fruitmeester Beverwijk Interieur Type G Woonkamer 300Dpi (1)

De woonoppervlaktes variëren van 59 m² tot en met 121 m². Met minimaal één eigen parkeerplaats en een heerlijke buitenruimte op het zuiden, zijn de bouwstenen gelegd voor een fijn thuis. Het appartement koop je inclusief SieMatic keuken met Siemens apparatuur, luxe badkamer en privé parkeerplaats. Daarnaast is er een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement is energieneutraal, vanzelfsprekend met vloerverwarming- en koeling, een warmtepomp (incl. huur met koopoptie) en zonnepanelen. De prijzen beginnen bij € 330.000 v.o.n. 

2225,0 Dura Fruitmeester Beverwijk Interieur G 72Dpi (1)

11 eengezinswoningen in de Kassen

In het buurtje De Kassen komen 11 ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van circa 134 m² tot en met 150 m², standaard voorzien van 4 slaapkamers. De woningen zijn verdeeld over drie blokjes. Hierdoor krijgen de woningen de ruimte en jij ook. In de gezamenlijke groenstrook aan de achterzijde van de woningen worden twee kassen geplaatst, waar je samen met je buren je eigen groenten en fruit kunt verbouwen.

11 eengezinswoningen in de Kassen

De woning is energieneutraal en vanzelfsprekend met vloerverwarming- en koeling, een warmtepomp (incl. huur met koopoptie) en zonnepanelen. De woning koop je inclusief SieMatic keuken met Siemens apparatuur en een luxe badkamer. Parkeer je auto uit het zicht op je eigen parkeerplaats in het naastgelegen parkeerhofje. De prijzen beginnen bij € 530.000 v.o.n.

18 twee-onder-een kapwoningen

Er zijn veel verschillende twee-onder-een kapwoningen en de kavels zijn ouderwets groot, van 270 m² tot en met 470 m². In totaal komen er 18 twee-onder-een kapwoningen: 14 in het buurtje De Erven en 4 twee-onder-een kapwoningen in De Boomgaard. De woonoppervlaktes variëren van circa 165 m² tot en met circa 185 m². De meeste woningen hebben een achtertuin op het zuiden, waardoor je altijd een fijne plek in de zon hebt. In De Erven worden 8 twee-onder-een kapwoningen in hout gerealiseerd. De bouwmethode is een duurzaam alternatief voor beton, baksteen of staal. Daarnaast sluit de materiaalkeuze goed aan bij de oude tuinderswoningen en bijbehorende schuren die vroeger ook van hout waren.

Meer weten over houten woningen?
18 twee-onder-een kapwoningen
2225,0 Dura Fruitmeester Beverwijk Tuin 300Dpi

Parkeren doe je op eigen terrein en/of op een privé parkeerplaats op het gezamenlijke erf. De woning koop je inclusief luxe SieMatic keuken met Siemens apparatuur en luxe badkamer. Alle woningen zijn energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van een warmtepomp (incl. huur en koopoptie), vloerverwarming- en koeling en zonnepanelen. De prijzen beginnen bij € 740.000 v.o.n.

4 vrijstaande woningen in De Boomgaard

De 4 vrijstaande woningen in De Fruitmeester liggen in het buurtje De Boomgaard. De naam zegt het al, in het midden van dit buurtje komen diverse fruitbomen. De woningen zijn niet alleen prachtig om te zien, ze zijn ook nog eens echt ruim. Je geniet van 188 m² woonoppervlakte op ruime kavels van circa 320 m². De op de tuinderscultuur geïnspireerde architectuur vindt zijn weg tot zelfs in de aanbouwen en bergingen. Alles klopt en dat zie je.

4 vrijstaande woningen in De Boomgaard

In de koopsom is een luxe badkamer en een SieMatic keuken met Siemens apparatuur inbegrepen. Welke villa je ook kiest, je geniet altijd van een tuin rondom, 1 parkeerplaats op eigen terrein, heel veel leefruimte, 5 slaapkamers en een zee aan licht door de grote ramen. Stel je eens voor hoe heerlijk je hier woont. Alle woningen zijn energieneutraal en vanzelfsprekend voorzien van een warmtepomp (incl. huur en kooptie), vloerverwarming- en koeling en zonnepanelen. De prijzen beginnen bij € 925.000 v.o.n.