24 november 2021

Verkoopdatum De Fruitmeester bekend | Nieuwsgierig?

Yes! De (digitale) verkoop van alle 54 woningen in De Fruitmeester start op maandag 6 december om 15.00 uur.

Verkoopdatum De Fruitmeester bekend | Nieuwsgierig?

Verkoop De Fruitmeester start 6 december 2021

De (digitale) verkoop van alle 54 woningen in De Fruitmeester start op maandag 6 december om 15.00 uur. Vanaf dan staat alle relevante verkoopinformatie op de projectwebsite. Denk hierbij aan: de brochure, prijslijst, technische omschrijving en nog veel meer. Je hebt ruim een week de tijd om je in de woningen te verdiepen en zo een weloverwogen keuze te maken. Het inschrijfformulier vind je in je persoonlijke account en inschrijven is mogelijk tot dinsdag 14 december 09.00 uur. Noteer deze data alvast in je agenda, zodat je zeker weet dat je het niet mist. Benieuwd naar de verkoopprocedure? 

Bekijk de verkoopprocedure
Verkoop De Fruitmeester start 6 december 2021

Vragen? We zijn er voor je

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende, grootse en emotionele gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Niets gaat boven een ervaring ter plekke en we hadden jullie heel graag op de bouwlocatie ontvangen, maar de mogelijke aanscherpingen voorspellen niet veel goeds. We begrijpen het daarom goed als er aanvullende vragen zijn. Het makelaarsteam staat klaar om over dit bijzondere plan te vertellen en alle vragen te beantwoorden. Fysiek of digitaal, aan jou de keus. We zijn er voor je.

Neem contact op
Vragen? We zijn er voor je

Het echte buurtgevoel

De Fruitmeester telt 54 diverse woningen in vier unieke, bij elkaar passende buurtjes met een eigen, dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Kassen en De Pluktuin. Het plan bestaat uit 4 vrijstaande woningen, 11 rijwoningen, 21 kleine en grote appartementen én 18 twee-onder-één-kap-woningen, waarvan acht volledig in hout. De energieneutrale woningen hebben de sfeer van tuinderswoningen, ‘herbestemde’ boerenhoeven, tot woning verbouwde ‘schuren’ en gezellige verandawoningen. Tegelijkertijd zijn de woningen van alle moderne gemakken voorzien met een luxe keuken en een complete badkamer.

Toekomstige bewoners van De Fruitmeester kunnen elkaar ontmoeten op verschillende plekken in het groen. Elk buurtje is gericht op het collectief. Van een gezamenlijke boomgaard vol fruitbomen tot aan een royale moestuin. Centraal in het gebied ligt het buurtje De Pluktuin. Aan de entree van dit erf met twee hoogwaardige appartementengebouwen, komt een moestuin en bloementuin waar bewoners elkaar treffen en samen uitkijken op de centrale waterpartij van de buurt.

De Fruitmeester verrijst in de wijk Binnenduin, op een uitstekende plek tussen de duinen en de westrand van Beverwijk. Aan voorzieningen geen gebrek. Het centrum van Beverwijk is niet ver en Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Schiphol zijn gemakkelijk en snel te bereiken, zowel met de auto als met de trein. Voor rust, ruimte en ontspanning is het Noordhollands Duinreservaat en het strand van Wijk aan Zee om de hoek.